Ποιοι Είμαστε

Λίγα λόγια για το Fightness Club

Το Fightness Club Παλλήνης ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2010. Φέτος γίνεται αισίως 13 ετών!

Σκοπός της δημιουργίας του είναι να προσφέρει έμπειρη γυμναστική και προπονητική καθοδήγηση στις πολεμικές τέχνες και το Fitness. Άλλωστε, αυτό ακριβώς σημαίνει και ο ιδιωματισμός της επωνυμίας του: Fightness, εκ του Fight (Μartial Αrts) και Fitness (Γυμναστική).

Παράλληλα το Σεπτέμβριο του 2022 είχαμε τη χαρά να δημιουργήσουμε ένα ακόμη Fightness Club, αυτή τη φορά στην περιοχή των Βριλησσίων! Ένας καινούργιος χώρος, αλλά με την ίδια προσήλωση σε αυτό που αγαπάμε, υπηρετούμε και μας καθιέρωσε στο κλάδο της γυμναστικής και των πολεμικών τεχνών. Την γνώση και την απόλυτη εξειδίκευση που διαθέτουμε στα ως άνω αντικείμενα.

Tα Fightness Club έχουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτια οργάνωση, άμεση εξυπηρέτηση, πολυποίκιλα προγράμματα γυμναστικής, καθώς επίσης και καθημερινή προπονητική καθοδήγηση σε όλα τα προγράμματά τους.

Δέσμευση των χώρων είναι να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο της εκγύμνασης με την βοήθεια εξαίρετων προπονητών και αθλητών που αντιμετωπίζουν με ισότητα και ευθύνη όλους τους αθλητές.

Πέρα από τους ιδανικούς χώρους προπόνησης και άθλησης, τα Fightness Club προσφέρουν και μια σειρά δυνατοτήτων ανάτασης και αναψυχής χάρη στην οργάνωση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους.

Ακολουθώντας τη δημιουργική φιλοσοφία των σύγχρονων γυμναστηρίων, ως δύο λειτουργικοί και ξεκούραστοι χώροι, δουλεύουμε συνεχώς για να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε αθλητές και επισκέπτες, να βρίσκουν σε εμάς τον ιδανικό χώρο, από τον εξοντωτικό ρυθμό ζωής της πόλης.

Fight and Train with your MIND

Fight and Train with your SOUL

Fight and Train with FIGHTNESS CLUB