Μαργιάννα Μαύρου

Η Μαργιάννα Μαύρου είναι Μαία και Pilates Mat και Equipment Instructor . Η άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της από τα παιδικά της χρόνια . Η μαιευτική της ιδιότητα την έφερε σε επαφή με μεθόδους επαναπροσέγγισης της φυσικής κίνησης , όπως η μέθοδος feldenkreis , και με το pilates ως μέσο ενδυνάμωσης και νευρομυϊκής συναρμογής, με στόχο την ανακούφιση από τις μυοσκελετικές δυσκολίες κατά την περιγενητική περίοδο , αλλά και τη διατήρηση της κινητικότητας τόσο στην κύηση και τη λοχεία όσο και κατά την εμμηνόπαυση . 

Στην πορεία των ετών το Pilates την κέρδισε , με αποτέλεσμα να επεκτείνει την εκπαίδευσή της στο σύνολο του πληθυσμού . Φοίτησε στην AF studies , όπου και έλαβε την πιστοποίηση PILATES MATWORK & PROPS TRAINER , και συνέχισε τις σπουδές της ολοκληρώνοντας το BASI Pilates Comprehensive Teacher Training Program.

Η ίδια πιστεύει δυνατά πως η εκπαίδευση δεν τελειώνει ποτέ και συνεχίζει να εμπλουτίζει την εκπαίδευσή της . Αγαπάει να εξερευνά τις σωματικές της δυνατότητες μέσω της μεθόδου Pilates αλλά και μέσω άλλων αγαπημένων μορφών άσκησης, όπως τα εναέρια ακροβατικά πανιά και η καλλισθενική προπόνηση.